Fotball for unge menn

Mange barn og unge spiller fotball. En del av dem slutter når de kommer i tenårene, men de aller beste fortsetter, og begynner å spille på et mer profesjonelt nivå. G19 har spilt EM-kvalifisering.

De lyktes ikke med å komme til selve EM, men laget gjorde en god innsats under kvalifiseringen, og endte på tredjeplass i gruppa. U21-landslaget hadde heller ingen god dag 31.mars, da de tapte en privatlandskamp mot Sverige. Heller ikke G17 klarte å kvalifisere seg til EM. De endte på tredjeplass i sin gruppe.

G18-landslaget spilte en bra kamp 26.mars, og slo Ungarn. Neste punkt på programmet for laget er Slovakia Cup i slutten av april. Deretter skal de spille en turnering i Portugal i juni. G18 starter EM-kvalifiseringen i november. G16 kom helt til bronsefinalen i Agean Cup i januar, men tapte kampen, og endte dermed på fjerdeplass i turneringen. U23-landslaget spilte i International Challenge Trophy Cup i mars. De kom seg til semifinalen, men tapte mot Slovakia.

Det er mange gode talenter på de norske juniorlagene, og dette lover bra for seniorlandslaget. Selv om ikke alle juniorlagene lykkes i store turneringer, samler spillerne erfaringer som kommer godt med i neste turnering.