Behandle din vonde rygg

Behandle din vonde rygg

Har du pådratt deg strekk i ryggen eller gått med ryggvondt lenge så finnes det behandling å få.

Klinikk for Alle tar de ryggproblemer på alvor og hjelper deg komme tilbake til normal funksjonalitet. Det er ikke alltid lett å si hvorfor ryggproblemer oppstår og hvor i ryggen smertene kommer fra. Derfor kalles de fleste smerte for uspesifikke. De er som regel helt ufarlige og kan være ting som lumbago, kink eller hekseskudd.

Andre ganger kan det være prolaps og i noen sjeldne tilfeller alvorlig sykdom. På Klinikk For Alle er de klare for behandle din vonde rygg uansett årsak. De har behandlere som har lang og god erfaring som i tillegg er godt kvalifisert til å håndtere alle behov og ønsker.

Ryggsmerter kan komme plutselig eller gradvis og føles som alt fra milde til intense smerter. Smerter i ryggen kan bidra til at dagligdagse gjøremål blir vanskelig å gjøre. Ting som å kle på seg, stå opp eller å sove blir vanskelig. Heldigvis finnes det behandling for smertene, og du kan selv lette dem ved å holde deg i aktivitet.

Bestill time hos Klinikk for Alle og få time på dagen. Bli kvitt dine smerter helt eller gradvis. Du kan også velge å laste ned deres app og bestille time der.